Sistem Maklumbalas        Sistem Maklumbalas       

 
     
   
  Sistem Maklumbalas
     
Info    
     
 
Peringatan Kepada Pengguna
 

PUO boleh untuk TIDAK MELAYAN sebarang aduan yang menggunakan bahasa yang kesat, lucah, konfrontasi, penghinaan atau tuduhan tanpa asas. PUO juga tidak akan mencampuri kes-kes yang melibatkan keputusan mana-mana mahkamah atau yang seumpamanya serta mana-mana pertikaian yang melibatkan masalah peribadi antara individu/syarikat yang tiada kaitan dengan fungsi/ peranan PUO.

PUO berhak MENOLAK aduan yang didaftarkan TANPA maklumat yang lengkap seperti nama, nombor pengenalan, nombor telefon dan alamat e-mel yang sah berserta bukti-bukti yang kukuh kerana aduan tanpa maklumat yang lengkap boleh dianggap sebagai tidak berasas dan menyerupai surat layang.

 

Pengenalan
 

Sistem Maklumbalas ini merupakan sebuah sistem berasaskan web yang memberikan peluang kepada anda semua untuk menyampaikan aduan/cadangan/penghargaan kepada Politeknik Ungku Omar. Segala aduan/cadangan/penghargaan yang diberikan akan diterima dan dijawab oleh pihak yang terlibat dengan sewajarnya. Setiap Aduan yang diterima akan dijawab dalam tempoh 10 hari bekerja (tidak termasuk hari maklumbalas diterima)

Terdapat empat (4) pilihan menu diberikan kepada anda iaitu Info, Maklumbalas Baru, Status Maklumbalas dan Logout.

1. Info : Pengenalan dan mendapatkan manual pengguna.

2. Maklumbalas Baru : Sila pilih menu ini untuk memasukkan maklumbalas (aduan/cadangan/penghargaan) yang baru.

3. Status Maklumbalas : Sila pilih menu ini untuk menyemak status maklumbalas anda dengan memasukkan No. K.P ATAU No.Pendaftaran Pelajar ATAU Pengenalan Lain.

4. FAQ : Mengetahui soalan-soalan yang sering dipersoalkan oleh pengguna.

5. Portal PUO : Kembali ke laman web rasmi PUO.

 

Untuk mendapatkan panduan penggunaan Sistem Maklumbalas, sila klik pada ikon/pautan di bawah. Sila pastikan anda mempunyai perisian Adobe Acrobate Reader untuk membaca manual ini.

 

Download Manual PenggunaMuat Turun Manual Pengguna
 

 

 
  Sistem Maklumbalas
Hak Cipta Terpelihara © 2010 - 2024 Unit Teknologi Maklumat, Politeknik Ungku Omar, Politeknik Premier
[Paparan terbaik resolusi 1024 x 768 menggunakan Internet Explorer 7.0 ++]